top of page
  • Gregor Muc

TEST - Zakaj je Thule Chariot CROSS najboljša kolesarska prikolica

Objavljamo zelo podroben test verjetno najboljše kolesarske prikolice Thule Chariot Cross. Test so naredili eni najboljših preizkuševalcev kolesarkse opreme za otroke Two Wheeling Tots.


Na njihovi strani boste našli tste za vse mogoče kolesaraske izdelke, skiroje, čelade, kolesa in še več. Preizkusili so tudi vse artikle, ki jih ponujamo v naši spletni trgovini.


Besedilo je sicer v agnleščni a verjamemo, da to ne bo težava. Prevedli smo samo nekaj najpomembneših.

PREDNOSTI

SLABOSTI

Komponente in materiali najvišje kakovosti

Cena

Odlično opravlja vlogo prikolice, joggerja kot tudi vozička

Vstop in izstop je lažji kot pri katerikoli drugi prikolici

Enostavna menjava setov za različne aktivnosti

Učinkovita dežna prevleka in senčnik

Enostavna za transport

Nastavljiv naklon sedalnega dela

Zložljiv prtljažnik

Nastavljivo vzmetenje

Video predstavitev


Zaključne misli


Ne glede na to, ali se sprehajate, tečete ali se odpravljate na kolesarjenje, vas bo vse na Thule Chariot Cross navdušilo. Te prikolice ne moremo prehvaliti, od gladke vožnje do preproste zasnove in visokokakovostnih komponent!


Njegovi neodvisno nagnjeni sedeži so prvi v priklopnikih in močno izboljšajo splošno funkcionalnost načina vozička, kot tudi okno za ogled in brisanje sedežnih blazin. Njegova gladka kroglična kljuka in nastavljivo vzmetenje omogočata gladek in enostaven način vožnje s prikolico tako za otroke kot za odrasle voznike, ergonomski ročaj vozička in ravno sledenje pa naredita tek easy busy.


Pri Muc-Up lahko prikolico vedno testirate pred nakupom ali pa jo najamete. Tako bo zadovoljstvo popolno in pravilnost odločitve o nakupu brez dvomom.


Prijeten dan še naprej.


Ekipa Muc-Up


IZBRANO ZA VAS

bottom of page