top of page
  • Gregor Muc

Odpravi dvome - TESTIRAJ pred NAKUPOM

Pri Muc-Up se zavedamo kako pomembno je, da so naši odjemalci 100% zadovoljni. V šali bi lahko rekli, da smo družinska spletna trgovina :) Jaz (Gregor) skrbim za predstavitev in testiranje artiklov, marketing, komunikacijo z odjemalci in iščem nove poslovne priložnosti. Jana skrbi za računovodstvo in testira določene artikle. Naš malček testira zanj primerne artikle, jih potrdi v speltno trgovino in priporoča drugim sebi enakim :)


Zadovoljstvo zagotovljeno!

Že od samega začetka v letu 2016, smo se odločili, da bomo kljub temu, da ponujamo inovativne Outdoor izdelke srednjega in višjega cenovnega razreda (ogrevane rokavice, ogrevani brezrokavniki, otroški sedeži za kolo) omogočili PREIZKUSE oziroma TESTE pred nakupom.


Tako vemo, da bodo odjemlaci po preiskusu zadovoljni v vseh pogledih. Zgodi se lahko namreč dvoje in sicer:


  • NAKUP, za katerega vemo, da boste zadovoljni in boste s pridom uporabljali kupljeno;

  • ZAVRNITEV, artikel vas ni prepričal in ste se odločili, da ga ne kupite. Tako ste prav tako zadovoljni, saj niste vezali denarja v izdelek, ki vam ne ustreza. Mi smo ravno tako veseli, saj smo poskrbeli, da ste se odločili PRAV;


Skozi leta smo bili priča številnim izzidom testiranja in povem vam, da smo prav ob vsakem izzidu VESELI. Nekateri želijo potem kupiti kar testni izdelek, kar je seveda mogoče v določenih primerih in še po nekoliko ugodnješi ceni, se pravi sami + + + + ;)


Vemo, da je to edinstvena prednost pred večino spletnih trgovcev. Vabimo vas, da TESTIRATE pred nakupom in odpravite vse dvome in poskrbite za naše in vaše zadovoljstvo.


Ostanite zdravi!


Gregor Muc


IZBRANO ZA VAS

bottom of page