top of page
  • Gregor Muc

Mac Ride kolesarski sedež smo nastavili objektivom

Slika ali tekst?


Slika vsebuje neverjetno večje količine informacij kot pisanje. Zato ni čudno, da so socialna omrežja in splet preplavljena s slikami in videi. Tudi pri predstavitvi izdelkov v spletni trgovini Muc-Up si prizadevamo za kvalitetne in relevantne slike izdelkov.


To ni tako enostavno kot zgleda. Že od samega začetka smo tudi sami uporabniki vsega kar prodajamo. Tako lahko iz prve roke odgovorimo na veliko vprašanj, ki se porajajo ob nakupu inovativnih Outdoor izdelkov kot so Mac Ride otroški kolesarski sedež, ogrevane rokavice, ogrevani brezrokavniki in drugi.


Poleg zgoraj omenjenega lahko izdelke fotografiramo med uporabo in tako še približamo izdelek potencialnemu kupcu.


Tako smo sobotni popoldanski počitek našega malega kolesarsja izkoristili in skočili na bližnji hribček in naredili nekaj fotografij in posnetkov otroškega kolesarskega sedeža Mac Ride.




Garancija zadovoljstva Muc-Up = TESTIRAJ PRED NAKUPOM!


Koncept, ki ga redko najdete pri spletnih trgovcih. Želimo namreč, da ste z nakupom izključno iskreno zadovoljni. Vam je izdelek všeč, a niste prepričani, da bo dosegel vaša pričakovanja. Pišite nam (info@muc-up.si) in dogovorili se bomo za BREZPLAČNI TEST!


Ostanite aktivni in zdravi!


Muc-Up


IZBRANO ZA VAS

bottom of page