• Gregor Muc

Kako poteka sistem prednaročil za otroški kolesarski sedež Mac Ride

Ponosni smo na sodelovanje z Ride More Innovations LTD, ki si lasti zasluge za design in proizvodnjo otroškega sedeža Mac Ride, priljubljenega predvsem med MTB privrženci. To dejstvo pa še zdaleč ne zoži uporabe samo na Traile, več kot uporaben je tudi v vsakdanjih družinskih kolesarjenjih.


Otroški sedež za kolo Mac Ride (v ozadju Stol).

Vsako dobavo, ki smo jo uspeli dobili iz EU skladišča v UK, smo razprodali še preden je prišla v Slovenijo. Tudi zadnja ni bila izjema. Pri zadnji dobavi je bil že problem dobiti toliko ČRNih (ki so bolj priljubljeni), kot smo jih želeli :( Sledila je informacija, da do sredine junija ne bo nič.


V času od 01.05. do približno 20.06.2020 bomo vsakemu prednaročilu sedeža za kolo Mac Ride dodali in priznali:

  • Ročke Mini Grips Mac Ride v vrednosti 9,76 EUR in priznali še dodatnih 5% popusta, skupaj torej 15%, kar pomeni končno ceno otroškega sedeža za kolo 229,18 EUR z DDV in brezplačno poštnino se ve;


Z ugodnostjo vas želimo pa nagraditi za potrpežljivost.


KAKO ODDATI PREDNAROČILO?


Potrudili smo, da bi bilo kar se da enostavno.


Prednaročilo oddate tako, da v košarico dodate artikla:

Zatem uporabite promocijko kodo: MACRIDE-PREDNAROCILO.


Prednaročilo otroski sedez za kolo + ročke + 5% dodatnega popusta.

V kolikor boste potrebovali pomoč se lahko vedno obrnete na nas preko elektronskega sporočila (info@muc-up.si), online chata ali klica na 040 937 586.


Ekipa Muc-Up


#macride #macridemore #kolesarjenje #pofurajmoslovenijo #mtb #druzina #kolo #nasvetzaizlet #outdoors #kampadanes #slovenia #ifeelsLOVEnia #igslovenia #landscape #naturelovers #nature #hribi #hribisozakon #hribovc #hiking #gremovhribe #gore